Diensten

Second opinion

Extra zekerheid inbouwen

Wilt u meer zekerheid over de kosten van uw infraproject? Staat u voor een belangrijke beslissing en wilt u niets over het hoofd zien? Of speelt er een politieke kwestie en worden er vraagtekens gezet bij de SSK-kostenraming? Een second opinion biedt uitkomst.

Wij beoordelen de raming en nemen daarbij uw specifieke vragen mee. Bijvoorbeeld over de marktconformiteit van de prijzen en opslagen, de raming in relatie tot de scope, het risicodossier en risicoreserveringen.

Heeft u vaker een second opinion nodig, dan kunnen we dat op afroep voor u uitvoeren. Naast het beoordelen van een raming, kunnen we ook wijzigingsvoorstellen (VTW’s) tegen het licht houden als u behoefte heeft aan een toetsing. En staan we u bij in de onderhandelingen met de opdrachtnemer.

De adviseurs van Kodos hebben niet alleen verstand van kosten. Ze maken ook gebruik van hun ervaring uit de praktijk. Zo werkten verschillende adviseurs in de aannemerij. Het stelt ons in staat om kritische vragen te stellen over de scope en ontwerpkeuzes.

Gerelateerde projecten

Bel of mail gerust

  • Harry Bolwerk
  • Senior adviseur
Interesse?
Foto Harry Bolwerk

Bekijk onze andere Diensten