Wat onze opdrachtgevers zeggen

Opdrachtgevers

Waterschap Limburg

Kodos heeft voor ons een SSK-kostenraming opgesteld ten behoeve van een subsidieaanvraag. Het was prettig samenwerken en we konden snel schakelen. De subsidie is toegekend en we kregen zelfs complimenten over de herleidbaarheid van gegevens.

Nicole Claassen

Alliander

Ik zocht een kostendeskundige voor de evaluatie van een projectcontract.
Ik kreeg een kostendeskundige met expertise op het vlak van projectbeheersing waarmee we uiteindelijk een nieuwe afdeling cost engineering hebben ingericht en de projectbeheersing structureel hebben verbeterd.

Jeroen Pikkert

Waterschap Rijn en IJssel

Kodos heeft voor het bouwteam van ons project de ramingen van de aannemer getoetst, als onafhankelijke derde. Hun inzichten en bijdrage in de gesprekken met de aannemer hebben ons goed vooruit geholpen. Mede hierdoor is het gelukt om op tijd de uitvoeringsovereenkomst af te sluiten.

Carlo Egging

4Building

De projectsamenwerking met Kodos verloopt naar volle tevredenheid. De geleverde meerwaarde van Kodos is dat zij zorgen voor betrouwbare kostenramingen met een actueel marktadvies. Bij diverse projecten heeft dit tot goede resultaten geleid.

Kees Regelink

Gemeente Amsterdam

Kodos heeft onze ramingen goed beoordeeld en gaat daarbij dieper en breder. De beoordelingen hebben veel nut voor ons gehad.

In onze samenwerking heb ik de adviseurs van Kodos ervaren als servicegericht, deskundig en goed bereikbaar.

Felix Paleari & Michiel Waitz

Provincie Flevoland

Kodos is niet direct met onze initiële adviesvraag aan de slag gegaan, maar heeft eerst verder doorgevraagd naar de achterliggende problematiek. Samen hebben we de vraagstelling aangepast, waardoor het advies van Kodos direct toepasbaar is.

Bert Veldman

Provincie Fryslân

De meerwaarde van Kodos zit in de objectiviteit gecombineerd met een (h)eerlijke no-nonsense houding. Dit levert goede cijfers, een goed zicht en daardoor meer grip op de financiën.

Gosse Schriemer

Gemeente Utrecht

We wilden een second opinion van een bureau met verstand van kosten, maar ook met de ervaring uit de praktijk. Dat hebben we bij Kodos gevonden.

Gijs Kuijf

Waterschap Aa en Maas

De adviseurs van Kodos creëren meerwaarde voor het gehele projectteam, door het delen van hun kennis en inzet van hun netwerk.

Joop de Bijl

Provincie Gelderland

Kodos levert inzicht in de projectstand en daarmee vertrouwen in de beheersing.

Pieter-Jan van der Eijk
& John Knoot

Arup

De flexibele houding van Kodos zorgt ervoor dat je er als opdrachtgever gerust op bent dat het product tijdig af komt.

Daan Boddeke