Diensten

Projectbeheersing

Uw infraproject onder controle met integrale projectbeheersing

Werkt u volgens het Integraal Projectmanagement Model (IPM) en bent u op zoek naar een manager projectbeheersing (MPB)? Bij Kodos bent u aan het juiste adres voor een ervaren manager projectbeheersing met financiële expertise.

Uiteindelijk gaat het erom dat een project op tijd en binnen het budget gerealiseerd wordt. Betrouwbare informatie is daarvoor essentieel. Met een integrale aanpak borgen we een consistent overzicht en neemt de voorspelbaarheid toe.

Als manager projectbeheersing nemen we de verantwoordelijkheid voor de integrale beheersing van een infraproject. We zorgen dat er goed zicht is op alle beheersaspecten. We identificeren mogelijke risico’s en stellen beheersmaatregelen voor. Binnen het IPM team zijn we de kritische stem. We sturen het ondersteunende projectteam aan en hebben een adviserende rol voor de projectmanager.

Adviseurs van Kodos brengen als manager projectbeheersing ook hun financiële expertise in. We kunnen de rol van manager projectbeheersing goed combineren met die van kostendeskundige of risicomanager. Zo kunt u verschillende rollen onderbrengen bij één persoon en specifieke kennis binnen het team aanvullen.

Gerelateerde projecten

Bel of mail gerust

  • Diederik Zuiderwijk
  • Directeur/Consultant
Interesse?
Foto Diederik Zuiderwijk

Bekijk onze andere Diensten