Overzicht

Diensten

Projectbeheersing

Projectbeheersing

Werkt u volgens het Integraal Projectmanagement Model en bent u op zoek naar een manager projectbeheersing? Bij Kodos bent u aan het juiste adres voor een ervaren manager projectbeheersing met financiƫle expertise.

Meer informatie
Kostenbeheer

Kostenbeheer

Vanaf de eerste fase van een project tot en met de uitvoering is kostenexpertise essentieel om de gestelde doelen te behalen. Het kan u veel geld en inspanningen besparen. Hoe eerder u ons inschakelt, hoe meer invloed we kunnen uitoefenen.

Meer informatie
Kostenramingen (SSK)

Kostenramingen (SSK)

Wilt u een kostenraming op laten stellen volgens de Standaardsystematiek voor Kostenramingen (SSK) voor een infraproject? Kodos levert kostendeskundigheid samen met kennis over de maakbaarheid en marktontwikkelingen.

Meer informatie
Second opinion

Second opinion

Wilt u meer zekerheid over de kosten van uw infraproject? Staat u voor een belangrijke beslissing en wilt u niets over het hoofd zien? Of speelt er een politieke kwestie en worden er vraagtekens gezet bij de SSK-kostenraming? Een second opinion biedt uitkomst.

Meer informatie
Trainingen

Trainingen

Is er binnen uw organisatie behoefte aan meer kennis over de financiƫle beheersing van projecten? Is er onzekerheid bij medewerkers over de juiste aanpak of worden termen op verschillende manieren gebruikt? Met een maatwerktraining bieden we helderheid.

Meer informatie

Meer weten? Neem contact op: 026-3763415