Harry Bolwerk

Harry Bolwerk

Als kostenadviseur voor infrastructurele projecten heb ik circa twintig jaar praktijkervaring opgedaan aan aannemerszijde. De laatste tien jaar via adviesbureaus meestal aan opdrachtgeverzijde, vanaf de start bij Kodos alleen nog maar voor opdrachtgevers.
Guus van Eldik

Guus van Eldik

Door mijn uitgebreide opleiding civiele techniek & bouwmanagement aan de universiteit Twente, bezit ik veel inhoudelijke kennis op het gebied van projectbeheersing. Door intensieve samenwerking met ervaren collega`s, en door kritisch te kijken naar producten en processen, draag ik mijn steentje bij aan een efficiëntere bouwsector.
Jan Folbert

Jan Folbert

Mijn hele loopbaan houd ik me al bezig met kosten in de bouw. Daardoor heb ik me kunnen ontwikkelen tot een ervaren kostenadviseur. In mijn huidige functie bij Kodos kan ik met mijn opgedane kennis onze opdrachtgevers voorzien van marktconforme kostenadviezen en oplossingen.
Randy Folmer

Randy Folmer

In het verleden heb ik mij ontwikkeld in scope- en risicomanagement als contractmanager en aanbestedingsbegeleider. Als adviseur bij Kodos help ik opdrachtgevers met SSK-ramingen, advies over de HWBP-subsidieregeling en ben ik actief als projectbeheerser.
Mark Heeneman

Mark Heeneman

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de bouwsector als financieel adviseur. In deze rol manage ik bouwprojecten vanaf het voortraject tot en met de uitvoeringsfase. Mijn opleiding civiele techniek gecombineerd met de opleiding vastgoedkunde geven mij daarvoor de substantiële technische en financiële kennis van de bouwsector.
Martijn Gesink

Martijn Gesink

Mede door mijn langdurige managementervaring heb ik mij ontwikkeld tot een zelfstandig procesbegeleider op het gebied van projectbeheersing van infrastructurele werken. Ik houd me bezig met het hele traject: van scenario- en haalbaarheidsstudies tot en met de uitvoering.
Margriet van der Woerd

Margriet van der Woerd

Wat mij aanspreekt aan Kodos is het vakmanschap binnen de organisatie. Het team van adviseurs is dagelijks druk om onze klanten zo goed mogelijk te voorzien van inzicht en advies. Logisch dat bepaalde interne zaken dan blijven liggen. Aan mij de taak om het team zo goed mogelijk te ontzorgen.
Diederik Zuiderwijk

Diederik Zuiderwijk

Al vijftien jaar werk ik als adviseur in de beheersing van bouw- en infraprojecten; sinds enkele jaren ook buiten de bouwsector. Mijn passie is creatieve en nieuwe oplossingen bedenken bij vraagstukken voor projectbeheersing.