X

Training financiële beheersing

Training financiële beheersing

Ben u op zoek naar een maatwerk training voor de financiële beheersing van projecten en wilt u budgetramingen die aansluiten op uw organisatie? Kodos bied een in-company training aan waarbij de relatie tussen scope, budget, kosten en verantwoording centraal staan.

Financiële beheersing van een project reikt verder dan het opstellen van een kostenraming. Deze training gaat, naast het beoordelen van een SSK raming (Standaard Systematiek Kostenramingen 2018), dan ook in op de overige aspecten van financiële beheersing. Aan bod komen onderwerpen als scope-indeling, werkpakketten en termijnstaten, alsmede de relatie met budgetbewaking en rapportages. De governance (o.a. opdrachtgeverschap, mandaat, omgang risicoreserves, interne aanbestedingsrichtlijnen) en het opnemen van beheersingseisen in de vraagspecificatie zijn tevens onderwerpen die worden behandeld. Daarnaast krijgen de deelnemers inzicht het omgaan met wijzigingen bij UAV-gc contracten.

Het resultaat

Deze training stelt de deelnemers in staat om de budgetbewaking van bouwprojecten uit te voeren, ongeacht de financiële omvang.

Kenmerken

Cursusduur: 2 dagen

Groepsgrootte: ong. 15 personen

Locatie: bij opdrachtgever

Voorbereiding door deelnemers: 4 uur

Kosten: in overleg

Vragen?

Diederik ZuiderwijkDirecteur/Consultant
Kodos